Bel ons: +32 2 243 03 09

Meet Arne!

Ik ben Arne Salagean een 21-jarige communicatiestudent afkomstig uit Lebbeke, die leergierig is en zich helemaal in zijn element voelt op het voetbalveld. Naast voetballen, lees ik boeken en spendeer ik graag tijd met mijn familie en vrienden.

Je zal misschien al gemerkt hebben dat Salagean geen Belgische achternaam is… Wel, je hebt gelijk! Mijn vader komt uit Roemenië en ik spreek daardoor een aardig woordje Roemeens. Omwille van corona ben ik al even niet naar Roemenië kunnen afreizen, maar dat staat wel op de planning voor dit jaar. 

Hoe mijn ideale zondag eruitziet?

Ik start mijn dag met een lekker, gevarieerd ontbijt en een heerlijke kop dampende koffie. Ik maak wat huiswerk en na de middag is het hoog tijd om te genieten van de frisse buitenlucht. Ik vind ontspannende familiewandelingen echt za-lig! De ideale afsluiter van zo’n zondag is voor mij: samen met mijn gezin genieten van een heerlijke, warme stoofpot. 

Mijn keuze voor Idé Coffee…. 

die maakte ik bewust. Ik zou later zeer graag de communicatie en marketing verzorgen van een kleiner bedrijf waarin ik me thuis voel en ik ben ervan overtuigd dat ik veel ervaring ga opdoen bij Idé Coffee. Deze ervaring zou ik graag aanwenden in mijn verdere professionele carrière.

Daarnaast sta ik duurzaam in het leven: ik kies voor producten die langer meegaan en dit ongeacht het prijskaartje.

Ook heb ik al wat ervaring met het duurzaam ondernemerschap; tijdens mijn laatste middelbaar runde ik samen met enkele klasgenoten een succesvolle mini onderneming in herbruikbare en duurzame goederen.

De eerste stagedag

Ik werd hartelijk ontvangen en na een korte toelichting mocht ik meteen de handen uit de mouwen steken. Na de middagpauze, kreeg ik de kans om een interessante strategische meeting te volgen. 

De dag vloog voorbij en voor ik het goed doorhad, was het al 17 uur.

Ik kijk al uit naar de volgende acht weken! 🙂

 

Interesse in een koffiedemo bij ons of bij u?

Neem dan zeker contact met ons op.

Relevante
koffienieuwtjes

Community Coffee

In januari 2020 bezocht ons Idé Coffee team samen met Fairtrade Original (een foodmerk zonder winstoogmerk) de Colombiaanse boeren van de Red Ecolsierra coöperatie in

Verder lezen

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!