Gezellige koffiemomenten
met het hele bedrijf

Duurzame koffie, professionele koffiemachines en een uitstekende dienst na verkoop.

Idé Coffee levert uw onderneming:

  • Warme ontmoetingen
  • Aangename gesprekken
  • Montere collega's

Waarom kiezen voor Idé Coffee?
Onze missie: 100% duurzaam en buitengewoon koffiegeluk op kantoor.

Vraag gratis demonstratie
Waarom kiezen voor IDE Coffee?
Gezellige koffiemomenten
met het hele bedrijf
WAT WE DOEN

Koffie op maat,
uw eigen koffierecept

Het perfecte koffiemoment is meer dan de som van de delen. Idé Coffee heeft meer dan 18 jaar ervaring met het op maat samenstellen van uw ideale recept. Afhankelijk van het DNA van uw bedrijf, selecteren we de juiste koffiemachine(s), uw favoriete koffieblend, de bijhorende koekjes, en alle onmisbare extra's.

Onze expertise
100%
recycleerbare
bekers
Gezellige koffiemomenten
met het hele bedrijf
ONZE WAARDEN

Kwaliteit & 100% duurzaamheid

Kwalitatieve machines, die we nauwgezet onderhouden. Volledig recycleerbare en biologisch afbreekbare bekertjes op basis van suikerriet. Fair trade koffiebonen. Directe samenwerkingen met koffieboeren. En een uitgebreid gamma aan ecoproducten in onze shop. In al onze activiteiten kiezen we voor superieure kwaliteit en streven we naar 100% duurzaamheid. 

Ons duurzaamheidspact
KOM ONS BEZOEKEN

Onze
experience room

De bedwelmende geur van versgebrande koffie, de flexibiliteit van slimme architectuur en de warmte van smaakvolle inrichting. Boek onze experience room in de rand van Brussel voor uw event, meeting, workshop of teambuilding. Op eenvoudig verzoek wijden we uw team in in de geheimen van het zwarte goud, van het plukken op de plantages tot het blenden van variëteiten, het branden van de bonen en leren proeven van verschillen. U drinkt uw koffie daarna met nóg meer smaak. 

Bezoek onze experience room
KOFFIE OP UW EVENT
Onze mobiele koffiebar
voor uw event

Onze mobiele koffiebar
voor uw event

Onze Moto Guzzi Ercole was hét landbouwvoertuig in het Italië van 1959, en reed tussen de druivenranken door terwijl de plukkers trossen lossneden. Vandaag kan u de volledig op punt gestelde motor/pick-up inzetten als pronkstuk voor uw beursstand of als klassevolle koffiebar voor uw event.

Boek onze mobiele koffiebar

IDE Coffee is de ideale partner. Naast een snelle service waardeer ik het proactieve contact en het gemak van uitwisselingen. En als het op koffie aankomt, kan ik me geen enkel minpuntje veroorloven, anders houdt het hele bedrijf op... De samenwerking met IDE Coffee brengt me die rust.

Anne Blake
Office Manager

Kwaliteitsmachines met zeer vlotte service. Ideaal in combinatie met hun Fair Trade koffie. Ik ben fan!

Mark Caelenberghe
Zaakvoerder van KIXX

Uitstekende service die altijd op het juiste moment en op tijd is. Alle medewerkers en diensten zijn altijd zeer professioneel. We waarderen hun aandacht en hun efficiëntie! Petje af voor hen!

Christina Gennet
Politico

Al meer dan 15 jaar loyaliteit en vertrouwen in Idé Coffee. Professionaliteit met een menselijk gezicht en uitstekende koffie!

Safak Birkiye
Architectura SA

Meer informatie over hoe wij
uw koffie-ervaring perfectioneren?