Bel ons : +32 2 243 03 09

NOWoriz,
het koffieabonnement voor een revolutionaire koffiepauze

 

NOWoriz,
het koffieabonnement voor een revolutionaire koffiepauze

Een zen koffiepauze dankzij het NOWoriz koffieabonnement

Wist u dat 83% van de werknemers wel iets aan te merken heeft op de koffiepauze op kantoor? Te straffe koffie, te milde koffie… of erger nog: de koffie is op. Het instellen en onderhouden van de koffiemachine is een kunst op zich en als er één ding is waarvan we willen genieten tijdens de werkuren, is het wel een heerlijke en ontspannende koffiepauze. 

Bij Idé Coffee weten we hoe belangrijk een kwalitatieve koffiepauze op kantoor is. Zo zorgt ons bedrijf in januari 2023 al 20 jaar voor tevreden medewerkers in bedrijven door hen te voorzien van een (h)eerlijk kopje koffie en zijn we ervan overtuigd dat kwaliteit van de koffie die u aanbiedt aan uw medewerkers toont hoeveel respect u hebt voor hen.  

Dankzij ons gloednieuw NOWoriz koffieabonnement kunnen we u een revolutionaire koffiepauze aanbieden onder het mom van coffee as a service. Tegen een vast maandelijks bedrag geniet u van een of meerdere koffiemachines, incl. technisch onderhoud, (h)eerlijke kwaliteitskoffie en automatische leveringen.

From now on, no worries anymore.

Wat houdt de NOWoriz abonnementsformule in?

Gericht advies

Alles begint met een gesprek met een van onze Account Managers. Hij/zij zal u adviseren welk NOWoriz pakket het best bij uw behoeften en wensen past. Na een coffee tasting bij u op kantoor of bij ons in onze Coffee Experience Room, kiest u samen met uw Account Manager de koffie en de machine uit die het best voldoen aan uw verwachtingen.

Eenmalige bestelling

Na het gesprek, geeft u samen met de Account Manager een bestelling in. 

Eenvoudig, snel en bovenal… het zal vanaf dat moment de laatste keer zijn dat u zelf een bestelling hoeft te plaatsen. 

Deze worden voortaan automatisch geplaatst.

Technische service

Een van onze Coffee Technicians komt de koffiemachine(s) plaatsen en instellen zoals het hoort.

Nooit zonder koffie

Afhankelijk van het gekozen koffieabonnement leveren we op vaste tijdstippen alle benodigdheden voor de perfecte koffiepauze, zodat uw bedrijf nooit zonder koffie komt te zitten.

Een vereenvoudigde facturatie

U ontvangt een enkele factuur voor uw NOWoriz abonnement, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen voor alles.

Wij staan klaar voor u

Is uw voorraad koffie toch op of staat uw machine in panne? Neem contact met ons op en ons team regelt alles in een recordtijd.

Inbegrepen in het abonnement

High-end koffiemachines

Uw Account Manager selecteert samen met u de hoogkwalitatieve machine die het best bij uw bedrijf past, zodat we een excellent(e) smaak, geur en beleving kunnen verzekeren.

Onze duurzame, Premium koffies

Onze premium koffiebonen zijn milieuvriendelijk en goedgekeurd door onze deskundige
in-house experts.

Toebehoren

Het toebehoren zorgt ervoor dat u zo optimaal mogelijk kan genieten van een volledige, (h)eerlijke en zorgeloze koffiepauze.

Ontdek enkele koffie verhalen van tevreden klanten

FAQ

NOWoriz,
iets voor
mijn bedrijf? 

NOWoriz,
iets voor
mijn bedrijf? 

Neem contact op met onze technische dienst via +32 243 03 09. Zij helpen je eerst telefonisch verder en indien nodig komt een van onze Coffee Technicians ter plaatse binnen de beloofde termijn.

Ondanks ons advies kan het toch gebeuren dat er een product vroegtijdig opraakt. In dat geval kan je onze klantendienst contacteren en trachten we het product zo snel mogelijk bij u op kantoor te leveren.

Als uw noden veranderen, stellen we u een aangepast NOWoriz koffieabonnement voor want uw tevredenheid is onze prioriteit. Het is mogelijk om uw contract te wijzigen in overleg met uw Account Manager.

Wij stellen u een oplossing op maat voor en/of voorzien de mogelijkheid om de koffievolumes te laten leveren bij uw medewerkers thuis, zodat ze ook in hun home-office kunnen genieten van een (h)eerlijk kopje Idé koffie.

U kan op elk tijdstip andere producten bestellen via telefoon of via onze webshop.

We bellen u voor de leverdag op om zeker te zijn dat er iemand op kantoor is om de levering in ontvangst te nemen.


Een NOWoriz abonnement is al mogelijk vanaf 3 werknemers!

Contacteer ons

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!