Bel ons: +32 2 243 03 09

Meet Isa

Our Coffee Warehouse Specialist

Isa is al drie jaar magazijnier en bezorger bij ons bedrijf. Hij woont in Londerzeel met zijn vrouw en zijn 2 prachtige dochters die 12 en 14 jaar zijn. 

Waarom hij graag bij Idé Coffee werkt? “Omdat ik me hier goed voel. De collega’s zijn heel vriendelijk en ik doe mijn werk graag.” Isa werkt alleen in het magazijn en geeft me een wijze raad: “Je kan beter alleen werken, dan in slecht gezelschap.” 

Binnen 10 jaar als hij op pensioen gaat, ziet hij zichzelf nog wel verhuizen naar het buitenland. Het is immers zijn droom om in het verre zuiden aan de kust te gaan wonen. Hij beschrijft zichzelf ook als een echte bon vivant die graag eens een stapje in de wereld zet en kan genieten van een heerlijke maaltijd.  

Wanneer ik hem vraag wat er nog op zijn bucketlist staat, vertelt hij dat hij in zijn leven alles gekregen heeft waar hij op hoopte. De mooiste momenten die hij tot nu toe beleefd heeft, waren steeds in het gezelschap van zijn vrouw en twee dochters. 

De ideale zondag voor Isa? Daarvoor is hij toch een beetje gegeneerd… eens lekker lang uitslapen natuurlijk! ☺ 

Interesse in een koffiedemo bij ons of bij u?

Neem dan zeker contact met ons op.

Relevante
koffienieuwtjes

Community Coffee

In januari 2020 bezocht ons Idé Coffee team samen met Fairtrade Original (een foodmerk zonder winstoogmerk) de Colombiaanse boeren van de Red Ecolsierra coöperatie in

Verder lezen

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!