Bel ons: +32 2 243 03 09

Happy international women’s day!

Vandaag vieren we Internationale Vrouwendag. Een dag waarop vrouwen over de hele wereld centraal staan. Bij Idé Coffee zetten we vandaag Christine Van Lulle in de kijker: een gedreven persoon die zich graag omringt met positiviteit en op elk moment van de dag klaarstaat voor anderen. Wat Internationale vrouwendag voor haar betekent? “Een dag waarop ik niets moet doen”, grapt ze. In dit interview praten we over het verleden, de toekomst en alles tussenin. En dat met een lekker kopje koffie natuurlijk.

Christine begon haar professionele carrière als commercieel bediende. Daarnaast werkte ze ook als hostess in de evenementenwereld. Toen ze het gevoel kreeg dat ze op professioneel vlak stilstond, ging ze opzoek naar een nieuwe uitdaging: ze werd uitzendconsultant bij Randstad waar ze zichzelf kon ontwikkelen en openbloeide. Dankzij haar voorkennis in de evenementensector groeide Christine door naar een nieuwe functie. Goede resultaten zorgden voor een uitbreiding van het departement waardoor Christine Senior Consultant werd!

Ze kwam voor de eerste keer in contact met Chips Service (later overgenomen door Idé Coffee) tijdens het rekruteren voor Randstad. Haar eerste indruk? Ze vond Chips Service een kleine, leuke firma met vriendelijke mensen. Na een collectief ontslag bij Randstad stelde Christine zich kandidaat voor de functie als accountmanager bij de ambitieuze kmo. Enkele gesprekken later werd ze een van de gezichten van het bedrijf.

Tien jaar later omschrijft ze Idé Coffee als een aangenaam bedrijf met leuke collega’s (en leuke stagiaires) waar geen enkele dag hetzelfde is. Als accountmanager staat het persoonlijk contact met klanten centraal: een goede band met je klant is immers zeer belangrijk. Het afsluiten van een overeenkomst waarbij de noden van de klant tegemoet zijn gekomen zorgt voor veel voldoening.

Familie staat centraal voor Christine. Ze is heel trots op haar naasten en vooral op haar enige zoon; ze spendeert dan ook graag tijd met hen. Haar ideaal weekend bestaat uit een productieve zaterdag met vrienden en familie waar ze iets kleins gaat eten en ’s avonds naar de cinema gaat of lekker thuis blijft. Zondags gaat ze met haar man René, een charmezanger, mee naar zijn optreden. Wanneer er geen optreden gepland staat en haar René naar de voetbal gaat kijken, geniet ze van een namiddag met vriendinnen in een all-in-one resort.

Als kind wou Christine airhostess worden omdat ze van reizen en talen houdt. Haar mooiste reis is de meest recente naar Corsica. Het eiland in de Middellandse Zee is de ideale mix tussen de natuur met mooie landschappen en de steden met hun velen bezienswaardigheden. Een nostalgisch gevoel maakt de Franse vakantiebestemming zo memorabel. Haar voorkeur voor Zuid-Europa blijkt ook wanneer ze vertelt over haar favoriete gerechten. Buiten de lokale, Belgische dagelijkse kost geniet ze ook eens graag van een Italiaans restaurantbezoek. Wanneer het in België donkerder en kouder wordt, vind je Christine terug op een zonnige bestemming.

Op professioneel vlak is ze nog steeds even ambitieus als vroeger en wil ze zeker nog nieuwe dingen ontdekken. Evenementen en optredens organiseren, ruimtes inrichten of zich inzetten voor het goede doel. Stilzitten zit er dus nog niet in. En tussendoor zal ze vooral genieten van de kleine dingen in het leven, vooral met haar kleinzoon Simon die al bijna  4 jaar haar hart heeft gestolen.

Interesse in een koffiedemo bij ons of bij u?

Neem dan zeker contact met ons op.

Relevante
koffienieuwtjes

Community Coffee

In januari 2020 bezocht ons Idé Coffee team samen met Fairtrade Original (een foodmerk zonder winstoogmerk) de Colombiaanse boeren van de Red Ecolsierra coöperatie in

Verder lezen

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!