Bel ons: +32 2 243 03 09

Het ideale koffieabonnement op kantoor

IDE's professioneel koffieabonnement

Hoe kan je als werkgever de tevredenheid van je medewerkers verhogen? Niet eenvoudig… Een van de eerste stappen kan zijn: respect en appreciatie tonen. En hoe doe je dat beter dan je mensen te voorzien van een heerlijke koffiepauze op het werk? 

Vanuit deze gedachte bedachten we NOWoriz: het ideale koffieabonnement voor op kantoor.

NOWoriz, de koffiepauze van de toekomst

Waarom kiezen voor het koffieabonnement NOWoriz? 

De koffie op kantoor wordt een échte pauze met écht lekkere koffie. Tegen een vast maandelijks bedrag kan je een of meerdere koffiemachines huren, incl.:

  1. een gratis technisch onderhoud;
  2. (h)eerlijke kwaliteitskoffie en 
  3. automatische leveringen op kantoor

De 5 voordelen op een rijtje

  • Gemak

Dankzij onze abonnementsformule duiken er geen onaangename verrassingen op. Wat vroeger een stresserend moment kon zijn – merken dat de koffie op was, koffie bijbestellen en aan aantal dagen zonder koffie en met klagende werknemers zitten – wordt nu omgezet naar een zen moment van puur plezier en luxe.

Wij komen de koffie leveren nog voor je merkt dat de voorraad bijna op is. 😉 

  • Hoogkwalitatieve koffie tegen een eerlijke prijs

Dankzij NOWoriz kunnen je medewerkers kiezen uit een breed assortiment van eersteklas koffies en dit alles tegen een eerlijke prijs.

  • Duurzaamheid

Ons koffieabonnement biedt ethisch verantwoorde en duurzaam geproduceerde koffie. Door te kiezen voor een abonnement dat zich richt op duurzaamheid, kun je bijdragen aan milieuvriendelijkere praktijken en sociale verantwoordelijkheid.

  • Flexibiliteit

Onze koffieabonnementen worden aangepast aan de behoeften van je kantoor. Je kunt het aantal leveringen, de hoeveelheid koffie en het type koffie aanpassen aan de voorkeuren van je medewerkers. Hierdoor geniet je van maatwerk.

  • Tijdsbesparing

Door ons koffieabonnement aan te schaffen, besparen je medewerkers tijd die anders besteed zou worden aan het uitkiezen en bestellen van koffie. Hierdoor kunnen ze zich nog meer concentreren op hun werk, waardoor de productiviteit verhoogt. 

Ontdek meer over ons NOWoriz koffieabonnement en boek de ideale koffiepauze voor je medewerkers. 

Interesse in een koffiedemo bij ons of bij u?

Neem dan zeker contact met ons op.

Relevante
koffienieuwtjes

Community Coffee

In januari 2020 bezocht ons Idé Coffee team samen met Fairtrade Original (een foodmerk zonder winstoogmerk) de Colombiaanse boeren van de Red Ecolsierra coöperatie in

Verder lezen

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!