Bel ons: +32 2 243 03 09

Onze eindejaarsboxen

2 types verkrijgbaar in 3 groottes

De Sustainable boxIDE bevat alle noodzakelijke elementen voor een duurzame levensstijl. Overtuig uw medewerkers van het belang van duurzaamheid doorheen hun dagdagelijkse leven en verwen hen met een ecologisch douchemoment, eerlijk ontbijt, enz. Deze box bevat alle ingrediënten voor een energieke dag! 

De Local Taste boxIDE is speciaal ontworpen voor echte fijnproevers die genieten van heerlijke streekproducten. Deze boxIDE zorgt ervoor dat u optimaal geniet van een (h)eerlijke aperitiefmoment, gezellig familiemoment of virtuele pauze met collega’s.  

Waarom een boxIDE?

1-2. De werkcultuur vroeger vs. nu

Vandaag is telewerken ingeburgerd in het zakelijk landschap en daarom bedachten we bij Idé Coffee een fijne, persoonlijke manier om uw personeel, klanten en zakenrelaties in de watten te leggen. 

3. Waardeer uw team met een van onze eindejaarsboxIDE’s

Onze met zorg samengestelde geschenkboxen zijn ontworpen om uw toegewijd team te verwennen en te tonen dat hun inzet erkend en gewaardeerd wordt.  

4. Duurzaamheid in een box

De geschenkbox draagt ook een duurzame boodschap uit: hij is ontworpen met hergebruik in gedachten. De boxIDE kan na het eerste gebruik dienen als opbergdoos voor diverse doeleinden.

Bestel vandaag nog en geef het perfecte geschenk van waardering en verbondenheid cadeau aan uw medewerkers.

Testimonials

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!