Bestel uw BoxIDE in één klik

Onze BoxIDE

verkrijgbaar in 3 modellen 

De BoxIDE Get&Go biedt alle benodigdheden voor een complete en energieke koffiepauze, zowel op het werk als thuis.

De BoxIDE Moment is speciaal ontworpen voor een feestelijk moment (aperitief, zoete zonde of Fairtrade) en zorgt ervoor dat u optimaal geniet. 

De BoxIDEAL ontworpen voor echte fijnproevers. Deze BoxIDE laat u kennismaken met uitzonderlijke producten uit de hele wereld en is een geschenk bij uitstek voor uw klanten, gasten of voor uzelf. 

Waarom een BoxIDE?

BoxIDE is een gelegenheid om uzelf en uw medewerkers een geschenk van keuze te bieden en een blijk van uw aandacht en respect. Op elk moment de garantie kunnen bieden van een moment van plezier, gezelligheid, zelfs op afstand, en kwaliteit, dat is de belofte die de IDE COFFEE boxIDE biedt.

Ontworpen om zowel op kantoor als op afstand te worden genuttigd, tijdens een moment van delen, thuis, tijdens een betoverende pauze, of als geschenk, met de grootste aandacht, is de boxIDE de zekerheid van geven en behagen.

Omdat een bedrijf in de eerste plaats een avontuur in menselijke gezelligheid is en omdat een tevreden en ontspannen werknemer ook een werknemer is die weloverwogen, gelukkiger en productiever is.

« Het is voor ons makkelijker om onze principes te veranderen dan onze koffie »

Raymond Mutenbeau

Testimonials

Neem contact op met onze adviseur