The Coffee
Experience

Koffie is meer dan koffie. Dat beseft u meteen in onze Idé Coffee experience room, gelegen in de Brusselse rand. Of u nu komt voor een workshop, een meeting, een event of een teambuilding, het zal steeds een unieke ervaring zijn. 

The Coffee 
Experience
THE PLACE TO BE

Teambuilding

We wijden uw team in in de geheimen van het zwarte goud, van het plukken op de plantages tot het blenden van variëteiten, het branden van de bonen en leren proeven van verschillen. We pimpen uw coffee barista skills & leren uw team om de perfecte cappuccino te maken. U drinkt uw koffie van dan af met nóg meer smaak.

Teambuilding

Meeting

Een meeting wordt nog productiever in een inspirerend kader, met de perfecte koffie in de hand. We bieden comfortabele en volledig uitgeruste meetingruimtes (incl. smart tv) voor zes tot acht personen, met aanpalende breakoutruimtes. 

Meeting

Uw event

Naast teambuildings en meetings kan u onze experience room ook gebruiken als smaakvolle locatie voor uw event. De volledige ruimte biedt gemakkelijk plaats aan vijftig personen, en dankzij het modulair design passen we de inrichting en indeling naar wens aan. 

Coffee Workshops

Hoe wordt koffie koffie? Kan je koffie indelen volgens terroir zoals je dat met wijn doet? Hoe kan je koffiesoorten blenden? En wat is het verschil tussen slow roast en slow drip? We organiseren regelmatig workshops over de geheimen van het zwarte goud, van het plukken op de plantages tot het blenden van variëteiten, het branden van de bonen en leren proeven van verschillen. We pimpen uw barista skills & leren u om de perfecte cappuccino te maken. Laat uw gegevens na via onderstaand formulier, dan houden we u op de hoogte van onze workshops. 

Coffee
Experience
Room

T +32 2 243 03 09
E info@idecoffee.be

LET'S MEET

Een unieke coffee tasting in een smaakvolle omgeving?