Onze visie:
koffiegeluk op maat

Koffie op kantoor is meer dan koffie. Het is het bindmiddel tussen werknemers, de eerste kennismaking met een potentiële klant en een reflectie van uw bedrijfs-DNA. Idé Coffee garandeert sinds 2003, 100% koffiegeluk op maat voor meer dan 1000 kleinere en grote ondernemingen in België.  

Waarom u voor Idé Coffee kiest ?

WAAROM IDE COFFEE

Fair Trade producten

Idé Coffee is de enige verdeler van Fair Trade Original koffie. We zoeken voortdurend naar manieren om de keten tussen koffieboer en eindconsument korter te maken. We hebben een unieke samenwerking opgezet met een coöperatie van Colombiaanse boeren, en kopen bonen rechtstreeks bij hen. De families verbouwen er hun koffie op duurzame en biologische wijze. De samenwerking levert de boeren meer inkomen op, en u een heerlijke community koffie.

100% duurzaam
Klimaatneutraal

Klimaatneutraal

We streven ernaar om in 2020 de helft van onze koffieverkoop klimaatneutraal te hebben. Om de CO2 uitstoot van de productie en het vervoer van onze koffie te compenseren, kopen we vandaag via het Fair Trade label Carbon Credits aan van het Uganda Efficient Cookstove Project. Met de opbrengst hiervan worden in Oeganda kooktoestellen gekocht die veel minder brandstof verbruiken.

Uw eigen coffee blend

Samen met uw werknemers kiezen we de juiste coffee blend voor uw onderneming. We leveren zowel Fair Trade Original koffie, als ons eigen Idé koffiemerk en Douwe Egberts, Lavazza en Illy. Dankzij onze inhouse expertise kunnen wij op basis van een coffee tasting ook uw persoonlijke unieke coffee blend samenstellen. 

Uw eigen coffee blend

Nooit meer zonder koffie

Nog voor u merkt dat de voorraad koffiebonen bijna op is, nemen wij proactief contact op voor de levering van een nieuwe batch pure happiness. Daarnaast staat ons team van specialisten in voor het nauwgezet onderhouden van de machines, en zijn we er snel bij als er iets misgaat. Sit back & relax (en geniet van een zorgeloze kop koffie). 

Meer dan enkel koffie

Naast het perfecte koffiemoment, brengt Idé Coffee ook meer dan 1.300 kantoorproducten tot bij u op kantoor. Bestel water, frisdrank, schoonmaakproducten, servetten en zoveel meer met één druk op de knop. 

Ontdek onze webshop

Idé Coffee is sterk aan het groeien. Het is heel boeiend om daar deel van uit te maken.

Anne-Sophie
Operations manager

Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting waar jij in wil groeien.

Sabine
Account manager
SINGLE ORIGIN COFFEE

Over onze community coffee

In januari vertrok een team van Idé Coffee naar Colombia om er een project op te zetten met lokale koffieboeren. Red Ecolsierra is een kleinschalige gemeenschap van boerenfamilies, die op een biologische en duurzame manier koffie verbouwen. We kopen de bonen rechtstreeks bij hen op, en betalen hen daarvoor een faire prijs. De samenwerking levert de boeren meer inkomen op, en u een heerlijke community coffee. 

Volgt uw bedrijf onze visie?
Maak dan snel een afspraak.