De koffiepauze van
de toekomst

Bij Idé Coffee is de koffiepauze niet zomaar een pauze en drinkt u niet zomaar koffie.

Het is een moment van samenzijn en ontspanning dat medewerkers in staat stelt om hun batterijen opnieuw op te laden. Tussen twee vergaderingen door of tijdens het behandelen van een moeilijk dossier, vormt de koffiepauze voor velen een uitkijkpunt doorheen de dag.  

Koffie is niet alleen heerlijk, het geeft ook een energieboost, verkwikt de geest en verhoogt de productiviteit. 

Daarnaast is de koffiepauze ook het perfecte moment om uw werknemers te laten zien dat u om hen geeft. Bij Idé Coffee zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van het kopje koffie dat u aanbiedt aan uw werknemers toont hoeveel respect u heeft voor hen.

Het aanbieden van een kwaliteitskoffie zal niet alleen de smaakpapillen van uw medewerkers verrassen, maar ook hun hart verwarmen.

Ten slotte kan de koffiepauze een methode zijn om uw bedrijfswaarden te onderstrepen. Door kwaliteits- en fairtrade koffie aan te bieden aan uw werknemers, toont u dat u niet alleen hen, maar ook de wereld rondom hen respecteert.

Benieuwd naar het unieke aroma van onze Arabica koffies? Of wilt u graag eens kennismaken met onze verschillende koffievarianten? 

Ontdek de ideale koffiepauze op kantoor en kom onze koffies gratis proeven in  onze Coffee Experience Room in Asse.

NOWoriz,

Ik wens een gratis demonstratie! 

Idé Coffee Magazine
downloaden

Blijf op de hoogte van het laatste Idé Coffee nieuws!

Idé Coffee Degustatie

Proef onze koffie, bij ons of bij u op kantoor!